7.2 C
Lloret de Mar

Avui se celebra el concurs de disfresses al lloc de treball

Com és habitual, hi participen diferents dependències municipals, a banda de comerços, centres educatius i el Mercat Municipal.

L'oficina del terror, OIAC
L'oficina del terror, OIAC

Darreres Notícies

Avui se celebra el concurs de disfresses al lloc de treball i com és habitual diferents dependències municipals hi participen.

servicios profesionales jimenez

Per exemple, el Museu del Mar, que l’any passat es van endur el premi d’aquesta categoria i que han aprofitat els diners per preparar la disfressa d’aquest any, ambientada als anys 50. Tot i ser un dia especial ple de gresca i alegria, la Mariló Baeza ha assegurat que atenen als visitants amb normalitat, tot i que sempre es queden molt sorpresos.

Al Departament d’Educació aquest any han volgut traslladar-se a l’oest, tal com ha explicat la Kasandra López.

A l’OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà), aprofitant que la festa coincideix amb divendres 13, han decidit crear un oficina del terror. La responsable de l’àrea és la Carme Roig.

Al departament de Serveis Jurídics i Alcaldia si volia celebrar un casament, segons ens ha explicat en Felip Ferrer.

Del tercer pis de l’Ajuntament, volíem parlar amb la Maria Josep de Territori, però ella ens ha passat amb la Cinta, que ens ha explicat que participaven en un concurs.

També han participat al concurs de disfresses al lloc de treball diferents centres educatius, botigues i el Mercat Municipal.

spot_img

El + Vist