17 C
Lloret de Mar

Blanes tindrà en compte el resultat de la consulta sobre la C-32

El ple va aprovar, ahir, per unanimitat, fer arribar el resultat contrari a la C-32.

Darreres Notícies

Blanes demanarà a la Generalitat que tingui en compte el rebuig de la ciutadania respecte a l’arribada de l’autopista a Lloret de Mar. El ple va aprovar ahir al vespre, per unanimitat, que es tingui en compte el resultat de la consulta que es va fer el 17 d’abril. Un portaveu lloretenc de la plataforma Aturem la C-32, Jordi Palaudelmàs, ha lamentat que el Consistori lloretenc no tan sols es negués a impulsar la consulta a la vila, sinó que ignori el resultat de la consulta organitzada per aquesta entitat. En aquest sentit, Palaudelmàs creu que la manera de fer de Blanes és un exemple a seguir.

L’Ajuntament de Lloret ja ha anunciat que no tindrà en compte el resultat de la consulta organitzada per Aturem la C-32 donada la baixa participació que hi va haver, del voltant del 4%. Davant d’això, Palaudelmàs remarca que van aconseguir més d’un miler de votacions i aquesta xifra és superior al suport que tenen algunes formacions polítiques. A més, recorda que l’alcalde només va obtenir l’11% de vots a les municipals del maig. I ha afegit que la baixa participació també es pot llegir com a manca d’interès de la ciutadania per l’arribada de la C-32 a la vila.

La Plataforma insta la Generalitat a aturar el projecte de prolongació de la C-32 i recorda que en la votació feta a mitjans d’abril la major part dels 3.600 participants, entre Lloret i Blanes, va votar-hi en contra. A més, l’entitat està a l’espera que el Govern català doni la seva opinió sobre la consulta popular.

spot_img

El + Vist