25 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 27 Juliol 2022

Avui ens fem ressò d’aquesta dada: 5 denúncies per punxades a discoteques de Lloret de Mar. Els Mossos d’Esquadra han rebut cinc denúncies de noies que han estat víctimes d’intents de submissió química amb punxades a discoteques de Lloret de Mar. L’objectiu dels que fan la punxada seria acabar sotmetent les dones. Tot i això, […]

Avui ens fem ressò d’aquesta dada: 5 denúncies per punxades a discoteques de Lloret de Mar. Els Mossos d’Esquadra han rebut cinc denúncies de noies que han estat víctimes d’intents de submissió química amb punxades a discoteques de Lloret de Mar. L’objectiu dels que fan la punxada seria acabar sotmetent les dones. Tot i això, la portaveu dels Mossos ha puntualitzat que de moment cap de les denúncies no es pot relacionar amb una posterior agressió o abús sexual i que tenen una investigació oberta per determinar quina substància se’ls ha pogut injectar. En el programa d’avui escoltem declaracions de Montserrat Escudé, a “El matí de Catalunya Ràdio”. Després s’ha sabut que les denunciants van sortir de festa per Lloret de Mar en nits diferents i asseguren que algú les va punxar amb una xeringa. 

D’altra banda, l’Ajuntament de Lloret de Mar dissenyarà un servei de bicis compartides elèctriques municipal amb l’objectiu de reduir desplaçaments en cotxe. 

En una estona en parlem amb l’alcalde, a qui li preguntarem per les dades de turistes que hem sabut del mes de juny, en què pugen els visitants nacionals i baixen els estrangers a Lloret.

Després sabrem novetats del festival de drons, com que l’espectacle s’enfocarà a la part sud de la platja, cap a la Riera. Escoltem declaracions de l’empresa Flock Drone Art i entrevistarem el regidor Jordi Orobitg.

I acabem recomanant la premiada pel·lícula ‘ADÚ’, amb Luís Tosar, que es projecta avui al pati de Ses Escoues, dins del cicle de cinema a la fresca.

Darrers Programes