6.7 C
Lloret de Mar

Bon inici del cadet femení de l’Atlètic Club Lloret, en la seva temporada de debut

Les noies del club, que competeixen en la lliga de Futbol 7 de la Federació Catalana de Futbol, han sumat dues victòries en els seus primers tres partits oficials.

El cadet femení (Atlètic Club Lloret)
El cadet femení (Atlètic Club Lloret)

Darreres Notícies

El cadet femení de l’Atlètic Club Lloret ha iniciat la lliga amb bon peu, en la seva primera temporada. Les noies del club, que competeixen en la lliga de Futbol 7 de la Federació Catalana de Futbol, han sumat dues victòries en els seus primers tres partits oficials.

Aquest passat cap de setmana, l’equip va superar el Sils per un marcador de 3-7. L’entrenador de l’equip, Carles Barrera, es mostra molt orgullós per la feina que estan fent les seves jugadores i considera que estan aprenent molt ràpid.

“La temporada és molt bona, estan aprenent molt ràpid, anem a jugar a futbol i a divertir-nos”

Carles Barrera

De la feina que fan, l’entrenador destaca els valors que intenten inculcar a les jugadores. Sense anar més lluny, aquest cap de setmana es van deixar fer un gol perquè en van fer un altre amb una jugadora lesionada.

Entre les noies que hi ha al club, destaca la Lola, de l’Aleví “C”, que ha estat convocada per a fer un partit de prova amb la Selecció territorial sub-12 de les comarques de Girona. Barrera està molt satisfet amb aquesta notícia.

“Estem molt orgullosos que hagin demanat que la Lola vaig a fer un partit a prova amb la Selecció territorial de Girona”

Carles Barrera
La Lola, una jugadora destacada (Atlètic Club Lloret)
La Lola, una jugadora destacada (Atlètic Club Lloret)

L’equip Cadet femení de l’Atlètic Club Lloret ha iniciat la seva trajectòria aquesta temporada i la intenció de l’entitat es poder crear més equips femenins pel pròxim curs.

spot_img

El + Vist