13.9 C
Lloret de Mar
L'alcalde, a Fitur

Bones sensacions de l’alcalde a la fira internacional de turisme FITUR de Madrid

La reunió més important ha estat amb l'Organització Mundial del Turisme (OMT) sobre el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

L'alcalde, a Fitur

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha tornat de FITUR amb bones sensacions. Dulsat ha estat dos dies a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, on ha aprofitat per fer diferents reunions encaminades a promocionar Lloret de Mar.

La reunió més important ha estat amb l’Organització Mundial del Turisme (OMT), on s’ha anat posant fil a l’agulla per tirar endavant el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que es farà al maig a la vila.

Reunió de treball a Fitur (NRLL)

Jaume Dulsat remarca que la feina que ha pogut fer a Madrid ha estat molt important, però afegeix que, en tot moment, ha estat ben pendent de l’evolució del temporal Glòria a Lloret.

FITUR va obrir les portes dimecres i els primers dies només s’adreça al públic professional, mentre que el cap de setmana obre per al públic final. I Lloret hi seguirà present.

Fitur 2020 (NRLL)

Abans de FITUR, Lloret també va poder participar al Foro Exceltur i a la trobada de l’Alianza de Municipios Turísticos de Sol y Playa.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.