27.9 C
Lloret de Mar
Signatura del conveni

CaixaBank posa a l’abast dels hotelers una línia específica de finançament de 150 milions d’euros

Es tracta d'un tipus de crèdit que té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector d'allotjament, tenint en compte les necessitats de l'empresariat lloretenc.

Signatura del conveni

Darreres Notícies

El gremi d’hostaleria de Lloret ha signat un conveni amb CaixaBank, que posa a l’abast del sector una línia específica de finançament de 150 milions d’euros. Es tracta d’un tipus de crèdit que té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector d’allotjament, tenint en compte les necessitats de l’empresariat lloretenc. El president del gremi d’hotelers, Enric Dotras, ho valora de manera molt positiva perquè es tracta d’un sector que busca la millora constant.

- Publicitat -

Un dels objectius és millorar la competitivitat d’aquest col·lectiu, mitjançant el disseny de productes i serveis financers fets a mida. Una altra finalitat és simplificar el dia a dia d’aquests negocis. De fet, un dels serveis més destacats que CaixaBank posa a la disposició dels hotels, especialment dels de caire familiar o de cadenes, és la possibilitat d’anticipar el cobrament de les reserves d’habitacions.

Aquest servei, denominat factoring turístic, a més de minimitzar el risc d’impagament dels seus clients, suposa una injecció econòmica que l’hoteler pot destinar a preparar la temporada següent en condicions excepcionals o a invertir en la millora de les instal·lacions.

spot_img

El + Vist