25.8 C
Lloret de Mar
Signatura de l'acord a FITUR

Un campionat estatal de dards portarà 3.000 persones a Lloret, a l’octubre

Ahir es va signar l'acord entre l'Ajuntament i l’empresa Radikal Darts, en el marc de la fira de turisme FITUR, a Madrid.

Signatura de l'acord a FITUR

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha signat un acord amb l’empresa Radikal Darts, que portarà unes 3.000 persones el proper mes d’octubre a la destinació. Seran jugadors i els seus acompanyants, que passaran uns dies a Lloret vinguts d’arreu de l’Estat espanyol. Formen part d’associacions i federacions de dards, i a la vila duran a terme un campionat d’aquest esport.

L’alcalde, Jaume Dulsat, considera que és molt positiu per a Lloret acollir un torneig com aquest. A més, segons l’acord, l’empresa organitzadora es compromet a fer promoció de la marca ‘Lloret’. Per escollir aquesta destinació, els organitzadors han tingut en compte diferents aspectes, com ara que és una ciutat petita i accessible, que hi ha mar i que hi ha molta oferta d’oci.

L’acord s’ha signat aquest dijous en el marc de FITUR, la fira de turisme de Madrid, on segons l’alcalde hi ha molt bon ambient i les previsions per aquest 2017 són positives.

També a FITUR va tenir lloc la primera assemblea de l’Associació Europea de Jardins Històrics, que ha aprofitat aquest aparador internacional per presentar el seu pla d’accions per a aquest 2017.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist