7.3 C
Lloret de Mar

Carme Fontrodona i Josep Babí guanyen el concurs de pessebres

Consulta el llistat dels premis dels pessebres i diorames, l'exposició dels quals ha rebut 4.498 visites al local de l'Erol.

Josep Babí, amb el pessebre guanyador de la categoria artística a la llar.
Josep Babí, amb el pessebre guanyador de la categoria artística a la llar.

Darreres Notícies

El concurs de pessebres de la llar de Lloret de Mar l’han guanyat Carme Fontrodona i Josep Babí, en les categories popular i artística, respectivament.

servicios profesionales jimenez

Els guardons, que s’han lliurat aquest dissabte, han reconegut també Toñi Ruiz i Adrià Mompó, amb el segon i tercer premi, dins la primera categoria. I a Martí i Maria Navarro i Montse Martí, en l’apartat artístic.

carme fontrodona
El pessebre de Carme Fontrodona ha guanyat el primer premi popular a la llar.

Pel que fa a la categoria escolar, el primer premi de secundària ha estat per a l’Institut Coll i Rodés. Pel que fa a les llars d’infants, infantil i primària, el primer guardó és per al col·legi Immaculada Concepció i el segon, per a l’escoleta l’Onada.

pessebre coll i rodes primer premi secundaria
Els alumnes del Coll i Rodés, que han elaborat el pessebre guanyador.

Passem a les entitats, en què el primer premi dels pessebres és per al Parc de Sant Cristòfol i el segon, per al Veïnat de les Alegries.

pessebre immaculada primer premi categoria primaria

Dins la categoria d’establiments comercials, el concurs l’ha guanyat Tastets de Món, seguit del pàrquing Venècia. Finalment, dins l’apartat d’hostaleria i restauració, el premi és per al Bar Rincón de Victòria.

pessebre bar rincon victoria
Pessebre del bar Rincón de Victoria.

A banda dels pessebres, aquest dissabte s’han lliurat també els premis dels diorames, l’exposició dels quals -ubicada a l’Erol- ha rebut 4.498 visites. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que han tingut en compte la feina feta i l’originalitat. Però especialment valora el fet de mantenir la tradició, a més de la participació al concurs i el nombre de visites de la mostra.

lliurament premis pessebres 2022
El lliurament dels premis, el passat dissabte, 14 de gener.

En el cas dels diorames, els guardons se’ls han endut respectivament Pere Batlle (Porqueres), Remei Mestres (Banyoles) i Albert Casals (Porqueres), mentre que els accèssits són per a Jaume Casals i Josep Corominas, també de Porqueres.

spot_img

El + Vist