Cau és el títol de l’obra que es podrà veure a Lloret aquest cap dissabte, amb la companyia Ponten Pie. L’aforament és reduït i les entrades estan exhaurides.
La història s’ambienta en un indret boscós, on un pare s’enfronta a les conseqüències dels seus actes. Una obra que parla del penediment, la pèrdua de la innocència i la fragilitat dels vincles amb la infància. Una obra propera, en què el públic estarà immers en l’escena i haurà de dur uns auriculars que els donaran a l’entrada per poder seguir l’espectacle.
“És una escena híbrida, on els espectadors entren directament a l’escenografia, que és un denominador comú de la posada en escena de la companyia”
Sergi Ots
L’obra, dirigida per Sergi Ots i que s’estrena aquest dissabte a Lloret, proposa una posada en escena immersiva i carregada de simbolisme, amb una dramatúrgia que combina el llenguatge corporal i el teatre visual.
“El llenguatge escènic és molt important, perquè l’àudio és molt diferent a les accions dels actors i, per tant, tot el gest i, sobretot, la simbologia visual tenen una gran importància per entendre la narrativa de l’espectacle”
Sergi Ots
El títol té un doble sentit: és el cau d’una llebre, que és un dels personatge que apareixen a l’obra, però també fa referència al verb caure, perquè el pare és un llenyataire que fa caure arbres i, conseqüentment, fa caure l’imaginari de la seva filla.
“El pare és un llenyataire que fa caure els arbres i hi ha una simbologia lligada amb la nena, que juga sobre els arbres i, per tant, quan el pare els fa caure repercuteix en l’imaginari de la filla”
Sergi Ots
Cau es podrà veure a l’escenari del teatre, aquest dissabte, a dos quarts de nou del vespre, però les entrades estan exhaurides.