28.9 C
Lloret de Mar
Jardins de Santa Clotilde

Chamorro atribueix a la veu de Motis l’èxit d’esgotar entrades

Ja s’han esgotat les entrades per al concert de jazz que Andrea Motis i Joan Chamorro oferiran aquest dissabte als jardins de Santa Clotilde. En aquesta ocasió, faran un trio amb Josep Travé i el repertori l’improvisaran, tot i que asseguren que serà molt variat. Fa cinc anys que la jove Andrea Motis actua amb […]

Jardins de Santa Clotilde

Darreres Notícies

Ja s’han esgotat les entrades per al concert de jazz que Andrea Motis i Joan Chamorro oferiran aquest dissabte als jardins de Santa Clotilde. En aquesta ocasió, faran un trio amb Josep Travé i el repertori l’improvisaran, tot i que asseguren que serà molt variat.

Fa cinc anys que la jove Andrea Motis actua amb Joan Chamorro i reconeixen que sempre han tingut molt bona rebuda per part del públic. A més, els artistes asseguren que hi ha molt públic que els ha confessat que habitualment no escolten jazz, però que, en canvi, els agrada molt la seva música, que és jazz cantat.

A banda de fer la feina ben feta, segons Chamorro un dels secrets més importants és la veu de l’Andrea. Andrea Motis, de només 19 anys, explica que des que va començar a actuar ha tingut la sensació que aprenia i crexia a la vegada que el públic.

spot_img

El + Vist