21.6 C
Lloret de Mar

Com netejar de residus de la sorra i el mar de Fenals, seguint el protocol #PlatjaNeta

L'activitat, que és oberta a tothom i fonamentada en el voluntariat, és aquest dimecres (15h).

Voluntaris netejant una platja
Voluntaris netejant una platja

Darreres Notícies

La presència de residus, especialment plàstics, a les platges o surant al mar, és una realitat molt greu, que va a més i que es veu a simple vista. Per incentivar la creació de voluntaris que recullin la brossa, i de pas ho facin seguit un protocol que permeti crear l’informe científic corresponent, per tal d’exigir canvis a la classe política, es fa una sortida aquest dimecres a la platja de Fenals.

L’organitzen tres ONGs. Són Surfrider, XATRAC i la Xarxa per a la conservació de la Natura. La responsable de comunicació de la xarxa, Anna Parisi, explica que “a la platja més neta també trobarem envasos i restes de plàstics”.

A més de recollir els residus que trobin a la platja lloretenca, explicaran als voluntaris i entitats el protocol que cal seguir quan es fan aquest tipus de neteges mentre es recull brossa damunt de la sorra o de dins del mar. Parisi assenyala que “és molt senzill, per tothom que vulgui sortir a fer neteja”.

L’activitat, que es fonamenta en el voluntariat, és oberta a tothom. Es duu a terme aquest dimecres, a partir de les 15h. Per a més informació i inscripcions, podeu escriure un correu electrònic a [email protected]ac.cat.

spot_img

El + Vist