6.4 C
Lloret de Mar

Com ‘Viure amb entusiasme’ i amb actitud, segons Victor Küppers

La conferència l’organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’institut Rocagrossa, aquest dimecres (16:30 hores) a la Biblioteca.

Victor Küppers, en una xerrada
Victor Küppers, en una xerrada

Darreres Notícies

Viure amb entusiasme’ és el títol vital i optimista de la xerrada que oferirà Víctor Küppers, doctor en Humanitats i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, aquest dimecres a Lloret de Mar. La conferència l’organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de l’institut Rocagrossa.

El mateix ponent explica que donarà eines pràctiques per “aprendre a viure amb entusiasme, il·lusió i alegria en un entorn que no ajuda, marcat per la crisi, les retallades o l’atur”.

Víctor Küppers afegeix que en les seves xerrades no revela res, sinó que apel·la “al sentit comú, a les coses importants que sovint oblidem com la família”. Per al conferenciant, “l’actitud ho és tot a la vida”.

La xerrada de Víctor Küppers –que es va haver de posposar mesos enrere i que finalment arriba aquest dimecres- s’ha previst demà. Començarà a dos quarts de 5 de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist