22.6 C
Lloret de Mar

Comença la campanya de declaració de la renda corresponent a l’any 2016

Aquesta campanya serà la primera sense el programa PADRE, ja que aquest any es generalitza el sistema Renda WEB com a únic servei de creació i presentació de la declaració per a tot tipus de rendes.

Pàgina web de l'Agència Tributària
Pàgina web de l'Agència Tributària

Darreres Notícies

Avui dimecres, 5 d’abril, comença la campanya de declaració de la renda corresponent al 2016. Aquesta campanya serà la primera sense el programa PADRE, ja que aquest any es generalitza el sistema Renda WEB com a únic servei de creació i presentació de la declaració per a tot tipus de rendes.

El sistema Renda WEB es pot utilitzar des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil, connectat a Internet. La informació s’emmagatzema en el servidor de l’Agència Tributària. Per tant, es pot iniciar la declaració en un dispositiu i finalitzar-la en un altre diferent.

A partir del 4 de maig es podrà demanar cita prèvia. El dia 11 del mateix mes es podran confeccionar i editar els esborranys i les declaracions a les oficines de l’entitat. El 26 de juny conclou el termini de presentació per a les declaracions a ingressar amb domiciliació bancària i el 29 de juny es finalitza el servei de concertació de cita prèvia. El termini per presentar les declaracions acaba a finals de juny.

spot_img

El + Vist