9.1 C
Lloret de Mar
Marc Puig-Pey

Comença el primer taller de la Fundació Alícia per millorar l’oferta gastronòmica de Lloret de Mar

La sessió d'avui se centra en com gestionar les al·lèrgies i intoleràncies. La setmana que ve es farà un taller sobre vegetarianisme i veganisme.

Marc Puig-Pey

Darreres Notícies

Restauradors de Lloret participen aquest matí al primer dels tallers que la Fundació Alícia farà a Lloret de Mar per tractar, d’una banda, la gestió de les al·lèrgies i intoleràncies i, de l’altra, el vegetarianisme i el veganisme.

La sessió d’avui, que se centra en les al·lèrgies i les intoleràncies, va a càrrec de Marc Puig-Pey, responsable de cuina de la Fundació Alícia, que es basarà en les més comunes.

El taller, d’unes dues hores de durada, ofereix als professionals del món de la restauració de Lloret nocions bàsiques per poder atendre amb seguretat a persones al·lèrgiques en diferents tipus d’establiments.

Marc Puig-Pey matisa que per tenir en compte les al·lèrgies i les intoleràncies no cal fer cap tipus de reforma a la cuina ni cap canvi gros en el funcionament habitual.

El programa de formacions de la Fundació Alícia, impulsat per Lloret Turisme, seguirà dimecres vinent, 10 d’abril, amb un taller sobre dietes vegetarianes i veganes, i acabarà el 9 de maig amb una segona edició del taller d’al·lèrgies i intoleràncies. Totes les formacions es fan a la nova escola d’hostaleria de l’Hotel Alegria Santa Cristina de Lloret de Mar.

Les inscripcions per als propers tallers es poden fer enviant un correu electrònic a bpous@lloret.org.

spot_img

El + Vist