Dissabte, 27 febrer 2021
9.5 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya

Comença la campanya ‘Fem-ho bé’ per regular la tinença dels animals de companyia

Cartell de la campanya

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Avui comença la campanya Fem-ho bé, que té l’objectiu de regular la tinença i la protecció dels animals a Lloret de Mar. Es donen una sèrie de pautes i normes que han de seguir els propietaris de gossos, gats o fures. Entre altres aspectes, es recorda que l’animal de companyia ha d’estar xipat i inscrit al cens municipal, així com portar una placa identificadora.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, convida als propietaris de mascotes a donar d’alta als animals al cens i a identificar-los de manera correcta. Recorda que al llarg d’aquest mes d’octubre es podrà fer de manera gratuïta.

En la campanya, també es destaca que cal dur l’animal lligat, excepte en les zones habilitades, i que és obligatori deixar els carrers nets. En aquest sentit, l’Ajuntament ofereix gratuïtament als propietaris de gossos censats a la vila bosses i recipients per recollir els excrements i netejar els orins.

Cal recordar que l’incompliment de l’ordenança municipal que regula la tinença i la protecció dels animals pot comportar diverses sancions.

D’altra banda, a partir d’avui, les cales de Lloret –Santa Cristina, Cala Canyelles i Sa Boadella- deixen de tenir el servei de socorrisme i només es mantindrà a la platja gran i a la de Fenals. Marina Nicolàs, també regidora de Platges, explica aquest fet, que es produeix cada any, i destaca que Lloret és un dels pocs municipis que manté el servei després de la temporada d’estiu.

Tres socorristes, aquest setembre a la platja de Lloret (Proactiva)

Segons els membres del servei de socorrisme i salvament, ha estat un estiu tranquil, pel que fa al nombre d’intervencions i la seva gravetat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.