23 C
Lloret de Mar
Les obres al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Comencen les obres d’adequació del camí de ronda entre Lloret i Fenals

De moment, s'estan condicionant els dos primers trams, que uneixen la Roca d'en Maig i el castell de Sant Joan. L'altre part està tancada perquè és privada, però està en procés d'expropiació.

Les obres al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Les obres de condicionament del camí de ronda entre Lloret i Fenals ja han començat. El projecte està dividit en tres fases i han començat els arranjaments de les dues primeres.

D’una banda, hi ha el tram que va de la Roca d’en Maig fins a Cala Banys, que té un cost de 260.000 euros; d’altra banda, hi ha el camí entre Cala Banys i el castell de Sant Joan, amb un pressupost de gairebé 200.000 euros

Recordem que la zona de Cala Banys era privada, però ja estava oberta al públic. Ara, l’Ajuntament l’ha expropiat i ha començat les tasques per millorar-ne les condicions i, sobretot, la seguretat.

“De Cala Banys al castell de Sant Joan s’ha obert un camí i apareixen un parell de miradors que són francament espectaculars”

Albert Robert
Vistes des del camí de ronda entre Lloret i Fenals (Ajuntament de Lloret de Mar)
Vistes des del camí de ronda entre Lloret i Fenals (Ajuntament de Lloret de Mar)

En canvi, de moment segueix tancat l’últim tram, entre el castell de Sant Joan i Fenals, ja que és una finca privada que està en procés d’expropiació.

“Estem en una fase de conversa per intentar arribar a un acord que agilités els tràmits, però, paral·lelament, el procés d’expropiació segueix el seu camí”

Albert Robert

Els treballs de les dues primeres fases han d’estar acabats abans de finalitzar l’any perquè el projecte forma part del Pla Operatiu de Reconversió Turística i, per tant, per aconseguir el finançament de la Generalitat és necessari que es duguin a terme aquest 2021.

spot_img

El + Vist