11.2 C
Lloret de Mar
Castiella, durant el judici en què va reconèixer els abusos a menors

41 anys de presó per a Josep Castiella, però seran 16,5 com a màxim

Castiella, durant el judici en què va reconèixer els abusos a menors

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha condemnat a 41 anys de presó Josep Castiella, el monitor de Lloret de Mar que va reconèixer haver abusat de 17 menors i gravar-se fent una fel·lació a un dels nens. Segons l’Agència Catalana de Notícies, la sentència el condemna per disset delictes d’abús sexual (alguns continuats), un d’elaboració i un altre de tinença de pornografia infantil.

A l’hora de condemnar-lo, el tribunal li estima les atenuants de confessió i d’anomalia o alteració psíquica. Dels 41 anys a què se’l condemna, Castiella en passarà un màxim de 16,5 entre reixes. A més, haurà d’indemnitzar els menors amb 102.000 euros i no s’hi podrà apropar a menys de 500 metres durant deu anys quan surti de presó. A més, al llarg de tot aquest temps estarà en llibertat vigilada.

Recordem que el monitor va reconèixer els càrrecs durant el judici fet el passat 12 de gener a l’Audiència de Girona. Va admetre haver abusat de 17 menors, quan aquests tenien entre 4 i 9 anys, durant els casals d’estiu, el parc infantil de Nadal i les classes particulars que ell mateix donava a la vila.

spot_img

El + Vist