14.1 C
Lloret de Mar
Cor Harmonia

El cor Harmonia és el convidat d’aquest any al concert de la vigília de la diada dels Perdons

L'actuació començarà a dos quarts de nou del vespre a l'església parroquial i l'entrada és gratuïta.

Cor Harmonia

Darreres Notícies

El cor Harmonia és el convidat d’aquest any al concert de la vigília de la diada dels Perdons, que organitza l’Obreria de Santa Cristina. El director és Albert Deprius, que també és tenor, i que explica que han preparat un repertori molt variat, que inclou peces molt conegudes pel públic.

Precisament, aquest 2018 la coral celebra els 20 anys d’història. La van crear un grup de persones que ja havien cantat en altres formacions, però tenien ganes de fer alguna cosa diferent i van anar a buscar a Deprius perquè els dirigís.

En el concert d’aquest dissabte a Lloret, acompanyaran el cor la soprano Beatrice Marconi i la pianista Montse Pujol. L’actuació començarà a dos quarts de nou del vespre a l’església parroquial i l’entrada és gratuïta.

El concert precedeix la jornada de l’Aplec dels Perdons, que se celebra aquest diumenge amb les quatre noves obreres com a protagonistes: són Laia Miranda, Mònica Palau, Anna Babio i Cristina Iborra. Com és habitual, l’Obreria compta amb la col·laboració del Xino-Xano, que organitza una caminada fins a l’ermita, que sortirà a les nou del matí de la plaça de l’Ajuntament, i una arrossada popular.

spot_img

El + Vist