11.1 C
Lloret de Mar

Es crea un grup BNI de negocis amb seu a Lloret de Mar

L’objectiu dels grups BNI -que n'hi ha a 65 països del món- és que empresaris de diferents sectors d'una mateixa zona sumin esforços per fer créixer els seus negocis.

Presentació del grup
Presentació del grup

Darreres Notícies

Lloret de Mar és la seu de les trobades del nou grup BNI que s’ha creat amb empresaris de la Costa Brava i l’Alt Maresme. Grups BNI n’hi ha a 65 països d’arreu del món i l’objectiu és que empresaris de diferents sectors d’una mateixa zona sumin esforços per fer créixer els seus negocis. En aquest sentit, dins d’un grup cada professió té un sol representant perquè no hi hagi competència entre ells i cada membre del grup recomana als seus clients un altre empresari del grup.

La creadora del BNI amb seu a Lloret, Carmen Cernicharo, assegura que és l’eina de màrqueting de referència a nivell mundial i suma molts avantatges, ja que es treballa en xarxa i hi ha un contacte continuo, que genera confiança entre ells. Carmen Cernicharo ha explicat el funcionament del BNI amb un exemple: “Per exemple, jo mateixa si vaig a veure un client i necessita fer una obra en el seu edifici, la meva empresa no té res a veure amb serveis de construcció, el que faig és adreçar-lo a les persones de construcció

El grup de Lloret es reuneix cada dijous al Palau de Congressos de l’Olympic, a tres quarts de set del matí, en una hora en què els empresaris encara no han començat la jornada ni tindran gaires interrupcions de trucades, missatges o correus electrònics. Els interessats poden posar-s’hi en contacte. Però cal tenir clar que la iniciativa s’adreça a negocis que tinguin perspectives de créixer a curt termini.

Els interessats poden posar-se en contacte amb Carmen Cernicharo al correu electrònic [email protected] o bé al telèfon 630 53 30 50.

El grup de Lloret, que compta amb empresaris d’arreu de la Costa Brava i de l’Alt Maresme, es va presentar dijous de la setmana passada, amb unes 200 persones, entre les quals hi havia l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

spot_img

El + Vist