15.1 C
Lloret de Mar

Es crearà una nova oficina a la plaça Pere Torrent amb el Pla de Foment del Turisme

Un altre projecte destacat que s’inclou en el Pla Operatiu de la destinació i que s’impulsarà amb aquests diners és la conversió de Lloret en una ciutat de la llum.

Punt d'informació de Lloret Turisme
Punt d'informació de Lloret Turisme

Darreres Notícies

Lloret rebrà una subvenció de 400.000 euros de la Generalitat dins del Pla del Foment del Turisme. Aquests diners, sumats a uns 400.000 euros municipals, permetran tirar endavant diversos projectes, com ara la creació d’una nova oficina de turisme a la plaça Pere Torrent. El nou equipament substituirà el punt d’informació turística que hi ha actualment a la terminal, on la gran majoria de dubtes que plantegen els visitants estan relacionats amb els horaris dels autobusos i no amb la destinació en general. Ho ha explicat l’alcalde, Jaume Dulsat.

Un altre projecte destacat que s’inclou en el Pla Operatiu de la destinació i que s’impulsarà amb aquests diners és la conversió de Lloret en una ciutat de la llum. Un projecte, segons l’alcalde, molt innovador, en què la llum i els espais més atractius de Lloret esdevindran protagonistes de la mà de l’artista britànic Tom Carr.

Altres inversions previstes serviran per millorar les platges i els serveis que s’hi ofereixen, crear un parc infantil accessible a tothom, reconstruir una casa ibèrica a Puig de Castellet o bé tenir àudio guies als museus de la vila, entre moltes altres coses. Tot plegat, ha de servir per potenciar Lloret com a ciutat intel·ligent i millorar l’accessibilitat a la destinació.

Tot i que no ha volgut marcar cap data concreta, l’alcalde ha assenyalat que l’any que ve podrie ser realitat la majoria de projectes.

spot_img

El + Vist