29.1 C
Lloret de Mar
Un usuari acudint al CDA, el maig passat (NRLL)

Crida per captar nous voluntaris per al Centre de Distribució d’Aliments

El voluntariat hauria d'ajudar a preparar els lots per als usuaris, que s'han gairebé doblat arran de la pandèmia.

Un usuari acudint al CDA, el maig passat (NRLL)

Darreres Notícies

L’Ajuntament fa una crida per trobar nous voluntaris per al Centre de Distribució d’Aliments (CDA). La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, assegura que són una peça clau per poder oferir aquest servei a les persones que ho necessiten.

Una persona coordinadora és l’encarregada de repartir totes les tasques. La més important és crear el lot que s’ha d’entregar a cada usuari. Un lot que arran de la pandèmia és tancat, però que s’intenta que sigui variat i equilibrat.

Voluntaris del CDA (NRLL)
Voluntaris del CDA (NRLL)

Des que va començar la pandèmia el Centre de Distribució d’Aliments s’ha ubicat al pavelló municipal d’esports, perquè l’establiment del carrer Girona va quedar petit. Ara segueixen al pavelló, tot i que l’Ajuntament ja ho té tot a punt per comprar un nou local definitiu.

El servei ha vist gairebé doblat el nombre d’usuaris des que va esclatar la crisi sanitària, social i econòmica, passant de 424 a 741 famílies. La situació va millorar una mica durant l’estiu, però al setembre s’ha tornat a incrementar molt la demanda.

“Al setembre hem tornat a tenir una pujada brutal, s’atenen unes 741 famílies. Cada família té els seus membres, quatre, cinc, dos… Per tant, Són molts usuaris que ara mateix estan sent atesos pel CDA”

Arantxa Jiménez

Les persones interessades en fer-se voluntàries del CDA han d’adreçar-se al pavelló municipal d’esports i parlar amb la persona coordinadora.

spot_img

El + Vist