11.9 C
Lloret de Mar
Un usuari acudint al CDA, el maig passat (NRLL)

Crida per captar nous voluntaris per al Centre de Distribució d’Aliments

El voluntariat hauria d'ajudar a preparar els lots per als usuaris, que s'han gairebé doblat arran de la pandèmia.

Un usuari acudint al CDA, el maig passat (NRLL)

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

L’Ajuntament fa una crida per trobar nous voluntaris per al Centre de Distribució d’Aliments (CDA). La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, assegura que són una peça clau per poder oferir aquest servei a les persones que ho necessiten.

Una persona coordinadora és l’encarregada de repartir totes les tasques. La més important és crear el lot que s’ha d’entregar a cada usuari. Un lot que arran de la pandèmia és tancat, però que s’intenta que sigui variat i equilibrat.

Voluntaris del CDA (NRLL)
Voluntaris del CDA (NRLL)

Des que va començar la pandèmia el Centre de Distribució d’Aliments s’ha ubicat al pavelló municipal d’esports, perquè l’establiment del carrer Girona va quedar petit. Ara segueixen al pavelló, tot i que l’Ajuntament ja ho té tot a punt per comprar un nou local definitiu.

El servei ha vist gairebé doblat el nombre d’usuaris des que va esclatar la crisi sanitària, social i econòmica, passant de 424 a 741 famílies. La situació va millorar una mica durant l’estiu, però al setembre s’ha tornat a incrementar molt la demanda.

“Al setembre hem tornat a tenir una pujada brutal, s’atenen unes 741 famílies. Cada família té els seus membres, quatre, cinc, dos… Per tant, Són molts usuaris que ara mateix estan sent atesos pel CDA”

Arantxa Jiménez

Les persones interessades en fer-se voluntàries del CDA han d’adreçar-se al pavelló municipal d’esports i parlar amb la persona coordinadora.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.