2.6 C
Lloret de Mar
Pilota de futbol.

Degoteig de partits ajornats a Catalunya a causa de la variant òmicron

Tot i això, la majoria dels encontres de futbol de Lloret s'han pogut disputar amb normalitat.

Pilota de futbol.

Darreres Notícies

L’increment de casos de Covid, provocats per la variant òmicron, també sacseja aquestes setmanes el món de l’esport. Tot i que el sector no ha patit massa restriccions, més enllà de la reducció dels aforaments, sí que s’ha vist afectat per la suspensió de partits de competició.

Aquest cap de setmana, s’han reprès algunes lligues com, per exemple, les de futbol. Jordi Bonet, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, assenyala que “s’ha començat amb molts partits, però també hem de reconèixer que bastants s’han suspès, eren uns 400 suspesos a Catalunya, dels 5.000 que es juguen habitualment”.

A causa del context de pandèmia, la Federació Catalana de Futbol ha reorganitzat aquesta temporada algunes competicions, per evitar desplaçaments massa llargs i així poder recuperar els partits suspesos amb més facilitat. “A Primera i Segona Catalana els grups són per proximitat, per tant és més fàcil recuperar els partits”, afegeix Bonet.

Jordi Bonet recorda, però, que cal seguir la normativa vigent i, per tant, tots els partits que quedin suspesos s’hauran d’acabar jugant. En aquest sentit, destaca el treball que estan fent tots els clubs per trobar “solucions i disputar els encontres de lliga i evitar ajornaments”.

Des de la temporada passada, la Federació Catalana de Futbol va posar en marxa una aplicació per facilitar la tasca dels clubs amb casos de Covid i agilitzar la suspensió de partits en cas que un equip es vegi molt afectat per contagis.

El primer equip celebrant la victòria (Club Futbol Lloret)
El primer equip celebrant la victòria (Club Futbol Lloret)

Pel que fa als clubs de futbol de Lloret de Mar, la majoria dels seus equips han pogut disputar amb normalitat aquesta primera jornada de competició després de les vacances de Nadal. 

spot_img

El + Vist