22.7 C
Lloret de Mar
La Policia Local amb la furgoneta robada (Diari de Girona)

Detinguts els lladres d’una furgoneta després d’una persecució policial

El robatori es va produir en una nau industrial de Malgrat de Mar i els agents de Lloret van localitzar el vehicle gràcies a les càmeres lectores de matrícules.

La Policia Local amb la furgoneta robada (Diari de Girona)

Darreres Notícies

Una persecució policial a Lloret acaba amb tres detinguts per haver robat una furgoneta en una nau industrial de Malgrat de Mar.

Segons publica el Diari de Girona, els fets van tenir lloc aquest dilluns cap a dos quarts de deu del matí, quan els agents lloretencs van rebre l’avís per part de la policia de Malgrat sobre un vehicle que s’havia robat aquell mateix matí.

Per robar la furgoneta, un lladre havia entretingut l’encarregat de l’empresa i un altre havia agafat la clau de la furgoneta. Després van fugir cap a la comarca de la Selva.

Des de la localitat del Maresme, la policia va facilitar la placa de la matrícula del vehicle sostret i aquesta es va introduir al sistema de Lloret de Mar, on hi ha càmeres lectores de matrícules a les entrades. Una acció que va ser clau perquè la furgoneta va entrar a la població i el sistema va donar l’alerta a la Policia Local, que va desplegar diverses patrulles.

Els lladres de la furgoneta van intentar escapar i van provocar una persecució policial per la zona de Fenals, però finalment, van ser interceptats pels agents locals.

En total, la policia va detenir tres persones que anaven en aquest vehicle robat i que tenien antecedents policials. Un d’ells, a més, tenia vigent una ordre de detenció.

spot_img

El + Vist