23.1 C
Lloret de Mar

Deu especialistes alemanys en congressos visiten Lloret aquesta tarda

El Lloret Convention Bureau ha preparat una reunió amb empresaris de la vila i una visita als jardins de Santa Clotilde.

Trobada amb els especialistes alemanys, aquest dijous, a la vila
Trobada amb els especialistes alemanys, aquest dijous, a la vila

Darreres Notícies

Deu especialistes alemanys en organitzar esdeveniments i reunions d’empresa visita Lloret aquesta tarda. De fet, el grup fa una estada a diferents punts de Catalunya, i a Lloret hi serà durant tres hores.

Un temps que, segons la directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Elisabeth Keegan, serà molt profitós, ja que es trobaran amb empresaris de la vila, se’ls presentarà l’oferta de Lloret i la Costa Brava i visitaran els jardins de Santa Clotilde.

Elisabeth Keegan ha explicat que a Alemanya es coneix molt bé Lloret a com a destinació de vacances i encara cal fer molta feina de promoció en el sector dels congressos, tot i que assegura que es va per bon camí. Tot i que no és el mercat prioritari per a Lloret en l’àmbit dels congressos, la directora del LLCB reconeix que és un mercat potent en aquest sector.

La visita dels deu alemanys especialitzats en organitzar esdeveniments i reunions d’empresa seran a Lloret a partir de les tres de la tarda. Després de Lloret, visitaran Girona.

spot_img

El + Vist