19.4 C
Lloret de Mar
El camp de futbol, en una foto d'arxiu

Deu nens i tres monitors, aïllats per un positiu en un campus de futbol a Lloret de Mar

Es tracta del campus d’estiu del Club de Futbol Lloret.

El camp de futbol, en una foto d'arxiu

Darreres Notícies

En quarentena 10 nens i 3 monitors d’un campus de futbol a Lloret de Mar. Es tracta del campus d’estiu del Club de Futbol Lloret. Segons fonts del mateix campus, un monitor va donar positiu per COVID-19, motiu pel qual han estat aïllats els 10 nens que tenia al seu càrrec i tres membres més de l’equip de monitors, que és el que marca el protocol de prevenció i seguretat del departament de Salut.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que s’estan seguint les mesures habituals en aquests casos, i que no hi ha cap motiu “d’alarma”. Tant els nens com els monitors es troben bé de salut i no tenen símptomes. A tots ells els practicaran aquest dijous la PCR de control en el CAP-1 de Lloret.

Des del departament de Salut remarquen que es tracta d’un cas particular, mentre que des del campus de futbol expliquen que, a banda dels nens i monitors aïllats, la resta de grups segueixen funcionant amb normalitat.

Cal afegir que el club de futbol Lloret compta amb els protocols de prevenció del coronavirus. És a dir, es pren la temperatura cada matí a nens i monitors, a més de la higiene de mans i la desinfecció diària del material d’entrenament.

spot_img

El + Vist