20.3 C
Lloret de Mar
Belisario (asseguda), a la sessió d'ahir

Diferents associacions belgues, interessades en muntar esdeveniments a Lloret

En una sessió de treball celebrada aquest dimecres al Vendrell, la destinació ha pogut establir contactes i copsar l'interès de diferents associacions belgues per organitzar esdeveniments a la destinació.

Belisario (asseguda), a la sessió d'ahir

Darreres Notícies

El mercat belga està interessat en conèixer l’oferta de les destinacions que treballen amb turisme de congressos. Per aquest motiu, el Lloret Convention Bureau (LLCB) ha volgut participar aquest dimecres en una sessió de treball al Vendrell, on s’ha pogut reunir amb sis associacions dels sectors industrial, del metall, de la medicina, de la sostenibilitat, de l’aeronàutica i de l’emprenedoria.

Tot i que no s’ha lligat al cent per cent cap esdeveniment, sí que la sessió d’aquest dimecres ha servit per establir contactes i copsar l’interès d’algunes associacions. A més, la directora del LLCB, Montse Belisario, assegura que la trobada ha estat positiva per poder mostrar tota l’oferta específica que té Lloret per a aquest mercat.

A la jornada també hi van assistir els conventions de Catalunya, Girona, Girona-Costa Brava, Tarragona i Costa Daurada. La sessió va seguir una dinàmica de treball en xarxa, conegut com a networking, en què cada organisme va tenir quinze minuts per entrevistar-se amb cadascun dels representants de les associacions internacionals belgues. I es va acabar amb un dinar per a tots els participants. Montse Belisario creu que és un format que permet aprofitar molt bé el temps.

La directora del LLCB recorda que la destinació compta amb una oferta especialitzada molt completa i té una trajectòria consolidada d’esdeveniments del sector associatiu. La proximitat amb els aeroports i els serveis complementaris que ofereix la destinació, són els principals punts forts de Lloret per atraure aquest perfil de turisme.

Entre altres, des de 2013 acull bianualment les Jornades Científiques de Tècnics Superiors Sanitaris, organitzades per l’Associació Professional de Tècnics Superiors Sanitaris de Catalunya (FETESS). L’última edició, celebrada el 2015 a l’auditori Palau de Congressos Olympic, va comptar amb 200 participants. Per al 2017 s’ha confirmat la celebració novament de les jornades els dies 27 i 28 de maig.

De cara al 2017, també està confirmada la celebració, del 12 al 17 de maig, dels cursos CLINIC de formació continuada en obstetrícia i ginecologia organitzats per Fetal Medicine Barcelona, una fundació sense ànim de lucre centrada en la promoció del coneixement en medicina fetal.

spot_img

El + Vist