16.6 C
Lloret de Mar

Eduard Coloma i Tito Fornaguera són els dos candidats a la presidència del CF Lloret

L'assemblea de socis es farà el 15 de juliol i es preveu que les eleccions se celebrin el pròxim mes d'agost.

Els dos candidats
Els dos candidats

Darreres Notícies

Eduard Coloma i Tito Fornaguera són els dos candidats que optaran a la presidència del Club de Futbol Lloret en les pròximes eleccions. Tot i que les candidatures encara s’han de fer oficials en el procés electoral, tots dos han anunciat la seva intenció de presentar-se per dirigir l’entitat fins a l’any 2025.

La celebració d’aquestes eleccions es preveu cap a mitjans d’agost. Tot i que l’actual junta directiva acabava el mandat el pròxim mes de novembre, ha decidit avançar l’elecció del nou president per poder iniciar la temporada futbolística amb estabilitat.

La primera candidatura coneguda va ser la de l’actual president del club, Eduard Coloma, que explica que ja fa temps que ho va decidir. Considera que “hem fet bona feina, hi ha il·lusió i noves incorporacions i esperem tenir el suport dels socis per seguir sis anys més al club que tots estimem”. A Coloma l’acompanyen Òscar Domènech, Moisés Garcia, Robert Hernández i algunes persones més que es confirmaran en els pròxims dies.

La segona de les candidatures es va donar a conèixer la setmana passada. L’encapçala Tito Fornaguera, que encara no ha volgut desvetllar qui l’acompanyarà en el seu projecte. Actualment, és un dels entrenadors del Club de Futbol Lloret i en aquest passat mandat ha estat durant dos anys com a directiu de l’àrea comercial. El candidat explica que em fa il·lusió treballar pel futbol base, la gestió s’està fent bé però hi ha alguns detalls que a mi no m’agraden”.

La convocatòria d’eleccions a la presidència del Club de Futbol Lloret és el punt més destacat de l’assemblea de socis que es farà el pròxim 15 de juliol. Serà a les 20h en el bar del Camp Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist