22.9 C
Lloret de Mar
Trobada de l'Agència Catalana de Turisme a Lloret de Mar

El 20% dels turistes estrangers que venen a Catalunya ho fan en família

Per conèixer el pla d'accions de l'Agència Catalana de Turisme per atraure turisme familiar, dijous passat es va organitzar una trobada a Lloret de Mar.

Trobada de l'Agència Catalana de Turisme a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Un de cada cinc turistes estrangers que ve de vacances a Catalunya ho fa en família. Aquesta és una dada que evidencia la importància que té aquest tipus de públic per al territori en general i per a Lloret, com a destinació, en particular.

- Publicitat -

Trobada de l’Agència Catalana de Turisme a Lloret de Mar (Lloret Turisme)

Per conèixer el pla d’accions de l’Agència Catalana de Turisme per atraure turisme familiar, s’organitzen diferents trobades en un seguit de destinacions, amb les empreses que estan certificades i les que volen obtenir el certificat. A Lloret, la reunió es va fer la setmana passada, amb representants d’aquí i de Blanes.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, en fa una valoració molt positiva i assenyala que va permetre posar sobre la taula que el perfil de turisme familiar és variat.

Elizabeth Keegan apunta que no es poden tenir dades exactes del turisme familiar a la destinació, però assegura que és un mercat estratègic per a la vila. Per això el municipi té una àmplia oferta destinada a les famílies.

Recordem que la Generalitat va atorgar la distinció de turisme familiar a Lloret el 2010. Actualment, la destinació compta amb 24 establiments certificats en turisme familiar (20 d’allotjament i 4 d’organització d’activitats).

La trobada organitzada per l’Agència Catalana de Turisme la setmana passada a Lloret es va fer dijous a la sala Biblioteca.

spot_img

El + Vist