17.8 C
Lloret de Mar

El 80% dels comerciants de la Lloret Estiu Market queden satisfets amb la fira

El gerent dels comerciants i la regidora de comerç fan una valoració positiva de l'esdeveniment, que aquest diumenge ha celebrat la 34a edició després que l'any passat se suspengués per la pandèmia.

-

El bon temps ha acompanyat aquest diumenge i el públic ha pogut gaudir d’una nova edició del Lloret Estiu Market, que es recupera després que l’any passat no es pogués organitzar per la pandèmia. Tant botiguers com visitants valoren positivament que es pugui recuperar un esdeveniment que suma ja 34 edicions.

Aquest estiu han participat a la cita una trentena d’establiments, una xifra similar a les que hi havia abans de la pandèmia, tot i que la fira s’ha eixamplat perquè les botigues del centre han preferit muntar les parades davant dels seus locals. La majoria, però, s’han aplegat a la plaça de l’Església, on també s’han dut a terme activitats infantils i actuacions musicals per amenitzar la jornada.

El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, creu que l’Estiu Market dinamitza la destinació.

“No només venem les compres, sinó també la restauració, la platja, els museus, el fet que la gent pugui passar un dia a Lloret i, a més, pugui comprar”

Francesc Alsina

El balanç és positiu per a Alsina, que assegura que la majoria de comerciants van quedar satisfets.

“Podem fer un balanç positiu, més del 80% de les botigues que hi van participar estan contents”

Francesc Alsina

La regidora de Comerç, Lara Torres, valora molt positivament que s’hagi pogut recuperar un esdeveniment que l’any passat es va haver de suspendre per la pandèmia.

“Es valora molt positivament que després de tants mesos sense poder fer res puguem recuperar una mica la nova normalitat”

Lara Torres

Les botigues han ofert els estocs de la temporada a preus rebaixats, a banda de presentar nous productes. A més, les parades al carrer també són un bon aparador per donar a conèixer nous establiments.

Per a la clientela, és una bona oportunitat per passejar pel centre, veure gent a qui feia temps que no veien i, és clar, per comprar alguna cosa.

Les parades s’han muntat als carrers Sant Pere, de la Vila, Venècia i Cervantes, i a la plaça de l’Església.

‘Seize Printemps’, la proposta del Cineclub Adler per aquest dijous

Es tracta d'una pel·lícula francesa dirigida per Suzanne Lindon, que arriba al cineclub lloretenc a través de la Filmoxarxa. La sessió, avui a les 20.30 hores, al Teatre.

Lau Gibert, nominada a artista més viral als Premis Can40

Els guardons de Los40 Principals es decideixen amb votació popular a través de la pàgina web dels premis.

Júdit Sánchez presenta els seus contes infantils amb la psicòloga Mònica Cunill

L'acte es farà avui dijous, a les 18.30 hores, a l'altell de Can Gallissà.
- Publicitat -