8 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps de Lloret convoca un concurs per trobar nou logo

L'entitat arriba als 10 anys de vida i vol celebrar-ho amb un canvi d'imatge que involucri els socis.

El logotip actual del Banc del Temps
El logotip actual del Banc del Temps

Darreres Notícies

El Banc del Temps arriba al desè aniversari i vol celebrar-ho amb un canvi d’imatge. Per això ha convocat un concurs popular per trobar un nou logotip.

servicios profesionales jimenez

Fins dilluns vinent, 18 d’abril, es poden presentar les propostes. Una representant del Banc del Temps, Maite Rodríguez, explica que la voluntat és obrir l’entitat a tothom.  

“Quan vam crear el Banc del Temps érem només el grup de l’Aurora, els socis es van afegir a posteriori, i vam pensar que, per celebrar el desè aniversari, estava bé que els socis diguessin alguna cosa”

Maite Rodríguez

Per participar-hi cal ser major de setze anys. Només s’acceptarà una proposta per persona i s’ha de presentar en format JPG, amb una resolució d’entre 2 i 5 Mb. A més, cal que reculli l’essència del Banc del Temps.

“El logo ha de dir que és el Banc del Temps de Lloret i que reculli una imatge que representi la filosofia del Banc del Temps, de la col·laboració, ajuda als altres, serveis, intercanvi…”

Maite Rodríguez

La idea és que hi participin els socis, que seran també els que s’encarregaran de fer la votació per escollir el logo guanyador.

“Volem que participin els socis, però també faran una votació tots els socis entre els logos que es presentin, és la manera que ells s’integrin més i participin més en aquest projecte”

Maite Rodríguez

Els logotips s’han d’enviar al correu electrònic [email protected], amb l’assumpte Concurs logo Banc del Temps i cal fer constar el nom, cognoms i l’adreça electrònica del concursant.

El veredicte es farà públic el 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi.La proposta escollida serà la nova imatge del Banc del Temps de Lloret i s’usarà en tots els documents impresos i a les xarxes socials.

spot_img

El + Vist