8 C
Lloret de Mar

El Banc del Temps ja ha escollit la nova imatge de l’entitat

El nou logo, una proposta de Conxa Alférez, mostra un banc amb un rellotge de sorra al damunt.

El nou logo del Banc del Temps, de Conxa Alférez
El nou logo del Banc del Temps, de Conxa Alférez

Darreres Notícies

Un banc amb un rellotge de sorra a sobre. Així és el nou logo del Banc del Temps, que l’entitat ha escollit a través d’un concurs amb motiu del seu desè aniversari. Es tracta d’una proposta de Conxa Alférez.

servicios profesionales jimenez

Una representant del Banc del Temps, Maite Rodríguez, explica que la nova imatge representa molt bé la filosofia de l’entitat, que té l’objectiu d’intercanviar serveis a canvi de temps, és a dir, sense que hi hagi diners pel mig.

“Un banc, on podem seure per fer relacions socials, un rellotge de sorra perquè el que donem és el nostre temps, sense presses, per fer xarxa, conèixer-nos i ajudar-nos”

Maite Rodríguez

La nova imatge s’ha escollit a través d’un concurs obert a tothom i els socis han votat entre totes les propostes. Maite Rodríguez apunta que la voluntat era que els membres del Banc del Temps poguessin participar en la confecció i elecció del logotip. I estan molt contentes amb la participació que hi ha hagut.

“Amb motiu del 10è aniversari havíem proposat canviar la imatge perquè la primera imatge els socis no van tenir l’oportunitat ni de dissenyar-la ni de triar-la”

Maite Rodríguez

La nova imatge del Banc del Temps s’ha presentat aquest dissabte, coincidint amb la tercera edició de la Fira d’Intercanvi que organitza l’entitat.

spot_img

El + Vist