10.1 C
Lloret de Mar

El barri de Can Carbó acollirà el pròxim 25 de juliol un torneig de futbol sala base femení

Es faran dos entrenaments: el primer és aquesta tarda, a partir de les 18h, a la pista del barri de Can Carbó.

Plaça de Can Carbó
Plaça de Can Carbó

Darreres Notícies

El Centre Obert i el Pla de Ciutadania de Lloret organitzen un torneig femení de futbol sala al barri de Can Carbó el pròxim 25 de juliol. Està adreçat a nenes que estudien primària, des de primer fins a sisè.

L’objectiu que es persegueix, segons Cèlia Canyigueral, educadora social del Centre Obert, és fomentar la pràctica esportiva entre les noies, mostrar “diferents alternatives d’oci al barri i promoure els hàbits de vida saludables”.

Per preparar la cita, s’han organitzat dos entrenaments. El primer es farà aquesta tarda, a partir de les 18h, a la pista del barri de Can Carbó. Anirà a càrrec del Lloret Esportiu Futbol Sala, que també col·labora en el torneig. El directiu de l’entitat i responsable de l’àrea social i de comunicació, Jordi Masip, explica que la intenció es promocionar el futbol sala femení de base i afegeix que “volem animar a totes les noies a participar”.

El primer entrenament és avui però n’hi haurà un altre, que es durà a terme el dimecres de la setmana que ve. Els interessats en participar en el torneig tenen temps d’apuntar-se fins al 23 de juliol. Les inscripcions es poden fer al Centre Obert, al barri de Can Carbó, en horari de matí i tarda.

spot_img

El + Vist