13.6 C
Lloret de Mar
Cartell de la castanyada

El barri de Can Carbó posposa la castanyada a divendres pel mal temps

Es tracta d'una festa destinada a un públic familiar i es farà divendres, a les 17 hores, a la plaça de Can Carbó.

Cartell de la castanyada

Darreres Notícies

Posposada la castanyada al barri de Can Carbó. La celebració estava programada per avui dimecres, però donades les previsions de mal temps s’ha traslladat a divendres. És una iniciativa del departament de Benestar i Família i el regidor de l’àrea, Cristian Fernández, ha explicat que es mantindran les mateixes activitats programades. En aquest sentit, és una festa destinada a un públic familiar.

La cita és, per tant, divendres, a partir de les cinc de la tarda. Les castanyes les repartiran els veïns del barri, però, tal com ha explicat el regidor, hi haurà moltes altres activitats: s’explicarà el conte de la castanyera amb educadores de la Llar d’infants Lola Anglada, hi haurà pintura de cara i mans amb henna, un taller de trenes, una exhibició de dansa originària de la Índia i una gimcana infantil. Tot plegat amb la col·laboració del Centre Obert i la Tarda Jove.

La festa es farà a la plaça Can Carbó i estarà amenitzada per cançons relacionades amb la castanyera i la tardor, que han facilitat des de la Llar d’Infants Lola Anglada i l’escola Pere Torrent. També hi col·laboren la merceria El Botó, el Forn de Pa de Can Carbó i el grup El Molí fem barri. Tot plegat fomenta el teixit associatiu de barri, en una zona on conviuen moltes nacionalitats diferents.

Aquesta és la tercera edició de la castanyada a Can Carbó i el regidor no descarta ampliar la celebració a altres barris del municipi.

spot_img

El + Vist