6 C
Lloret de Mar

El Betis guanya el Torneig Futbol IN en les categories prebenjamins i alevins

En benjamins, el guanyador ha estat l'Atlètic de Madrid. Lloret de Mar ha estat la seu de les finals de totes les categories.

-

El Reial Betis, en prebenjamins i alevins, i l’Atlètic de Madrid, en benjamins, han estat els guanyadors de la tercera edició del torneig Futbol IN. Lloret de Mar ha estat la seu de les finals de totes les categories, a més de la fase prèvia de l’etapa aleví. També s’han disputat partits a Blanes i Vidreres.

Un dels organitzadors, Fran Chamizo, fa una valoració molt positiva.

“Fa sis mesos amb tota la pandèmia no teníem pensat fer torneig, vam veure que les lligues arrencaven, vam intentar quadrar-ho tot i ho hem tirat endavant”

Fran Chamizo

Al llarg del cap de setmana, l’esdeveniment ha comptat amb 112 equips de futbol base. Una resposta molt bona. De fet, Fran Chamizo creu que el torneig ha estat un èxit gràcies a la col·laboració tant dels equips com dels ajuntaments.

“Els ajuntaments ens ho han posat molt i molt fàcil i els equips també, la predisposició dels equips ha estat genial i crec que ha sigut clau perquè el torneig pugui tirar endavant”

Fran Chamizo

Hi han participat clubs destacats com l’Atlètic de Madrid, el València, el Betis o la Reial Societat. A més, la cita també ha comptat amb conjunts internacionals, com l’Olympique de Lyon i l’Olympique de Marsella, de la lliga francesa. Tot i així, Fran Chamizo ressalta que el valor d’aquest torneig és la barreja entre clubs de Primera Divisió i clubs de proximitat que també tenen molt de nivell.

Els organitzadors estan molt contents de com ha anat aquesta edició i ja pensen en la quarta.  

- Publicitat -