11.1 C
Lloret de Mar

El Casal Municipal de la Gent Gran celebra el 34è aniversari amb diferents activitats

La jornada ha començat a les dotze del migdia, a la Plaça Pere Torrent, amb una audició de sardanes, a càrrec de la cobla Flama de Farners.

La cobla Flama de Farners, aquest migdia
La cobla Flama de Farners, aquest migdia

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran celebra avui, diada de Sant Jaume, el seu 34è aniversari. S’han programat un seguit d’activitats adreçades, especialment, als jubilats i jubilades de la destinació. La jornada ha començat a les dotze del migdia, a la Plaça Pere Torrent, amb una audició de sardanes, a càrrec de la cobla Flama de Farners.

Després, s’han fet els agraïments als diferents grups d’activitats culturals del casal. Ho ha explicat Wendy Osborne, membre del Casal.

La celebració continuarà a les cinc de la tarda, amb un concert de la coral del Casal, “Tot Cor”, que celebra el seu 16è aniversari. Hi participarà, també, el grup d’havaneres, a la sala polivalent de la Biblioteca. Tot seguit, serà el moment del berenar, a dos quarts de set, amb diferents sorteigs i balls.

Segons Wendy Osborne, l’aniversari de l’equipament sempre aplega moltes persones. La valoració que es fa del Casal és molt positiva, amb un gran nombre d’activitats al llarg de l’any.

Aquest dimecres, durant tot el dia, el Casal Municipal de la Gent Gran -que compta amb 300 usuaris diaris– celebra el seu 34è aniversari.

spot_img

El + Vist