8 C
Lloret de Mar

El CF Lloret cedeix la categoria de Divisió Preferent femenina a la PB

El CF Lloret veia impossible assumir la gestió de l’equip femení amb garanties i era una llàstima deixar perdre la categoria.

Educard Coloma i Antonio Pastor
Educard Coloma i Antonio Pastor

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret ha cedit la categoria de l’equip femení, de Divisió Preferent, a la Penya Barcelonista. Una cessió que s’ha fet amb la voluntat de col•laborar entre les dues entitats, sense cap compensació econòmica.

servicios profesionales jimenez

El president del Club de Futbol Lloret, Eduard Coloma, ha explicat que el han decidit fer el canvi perquè veien impossible assumir la gestió de l’equip femení amb garanties i era una llàstima deixar perdre la categoria. A partir de la propera temporada, per tant, el Club Futbol Lloret no comptarà amb el primer equip femení, però sí que comptarà amb les etapes de formació.

Per la seva banda, el president de la Penya Barcelonista de Lloret, Antonio Pastor, està molt satisfet amb l’acord, ja que demostra la bona entesa entre les dues entitats i espera poder assolir molt bons resultats amb les noies. La Penya Barcelonista feia uns quants anys que no comptava amb cap equip femení.

spot_img

El + Vist