11.1 C
Lloret de Mar

El Clon Festival fa tribut a Creedence aquest divendres

La música de Creedence Clearwater Revivial sonarà aquest divendres a la Roca d’en Maig. El seu grup clònic, els Willy & The Poorboys, són els convidats al Clon Festival. El cantant i guitarrista, Aleix Lozano, remarca que els Creedence són una llegenda i està convençut que les seves cançons les coneix tothom. El grup clònic […]

Willy & The Poorboys
Willy & The Poorboys

Darreres Notícies

La música de Creedence Clearwater Revivial sonarà aquest divendres a la Roca d’en Maig. El seu grup clònic, els Willy & The Poorboys, són els convidats al Clon Festival.

El cantant i guitarrista, Aleix Lozano, remarca que els Creedence són una llegenda i està convençut que les seves cançons les coneix tothom.

El grup clònic es va crear el novembre del 2004 i, a punt de celebrar el desè aniversari, els seus membres estan molt contents de poder participar en un festival consolidat com és el Clon Festival de Lloret, que arriba a l’onzena edició. A més, el concert d’aquest divendres serà el número 150 de la banda, que intenta imitar el grup original en tots els aspectes.

Aleix Lozano explica que van decidir clonar els Creedence perquè fa deu anys hi havia molt poques bandes de tribut.

El concert dels Willy & The Poorboys començarà a un quart d’11 de la nit, l’entrada és gratuïta i al costat de l’escenari hi haurà les barraques amb servei de bar.

spot_img

El + Vist