13.8 C
Lloret de Mar

El Club de Futbol Lloret reforça el centre del camp amb Toumani Sangare i Amós Gasca

S'espera que els dos nous jugadors aportin experiència, qualitat i equilibri al centre del camp.

Toumani Sangare en un partit amb el Guíxols
Toumani Sangare en un partit amb el Guíxols

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret reforça el centre del camp per la pròxima temporada amb dues noves incorporacions. Són Toumani Sangare i Amós Gasca. Tots dos provenen del Guíxols, on eren capitans de la plantilla, i arriben per donar equilibri i qualitat a l’equip.

servicios profesionales jimenez

En el cas de Toumani, és el pivot defensiu que buscava l’entitat en les últimes setmanes. El nou jugador, de 25 anys, ha passat també, a banda del Guíxols, per La Jonquera, el Bescanó i el Farners. Per tant, compta ja amb experiència en categories amateurs. El tècnic del Lloret, Albert Batllosera, considera que “és un perfil de jugador defensiu que ens pot ocupar diverses posicions”.

Amós Gasca, en la seva etapa al Banyoles (Font: David Pallarols)

L’altra incorporació, Amós Gasca, té 26 anys i ha passat pel Guíxols, el Banyoles, el Palamós, La Jonquera i el Figueres. Les seves característiques no són tan defensives com les de Toumani. “És un jugador amb més recorregut” i que oferirà diferents alternatives en el centre del camp, segons Batllosera.

Després d’aquests dos fitxatges, la plantilla ja té confirmats 17 noms i la intenció és tancar-la amb 20 jugadors. Les pròximes incorporacions s’espera que siguin de perfil jove i amb projecció de futur.

spot_img

El + Vist