11.1 C
Lloret de Mar

El Club de Futbol Lloret tornarà a tenir un equip femení la propera temporada

El president de l'entitat, Eduard Coloma, aposta per la igualtat i això passa pel foment del futbol femení, ara mateix una mancança del club.

Cartell de promoció del futbol femení
Cartell de promoció del futbol femení

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret crearà un equip femení per a la pròxima temporada. El president de l’entitat, Eduard Coloma, aposta per la igualtat i això passa pel foment del futbol femení, ara mateix una mancança del club.

La intenció de l’entitat és començar a poc a poc, amb un equip sènior que competeixi en la modalitat de Futbol 7, dins de la Federació Catalana.

El nou equip femení, que començarà a funcionar al setembre, estarà format per noies a partir de 14 anys, amb dos entrenaments setmanals. D’aquesta manera, el club suma una secció femenina al seu gruix d’equips. El president ha recordat que el Lloret ja va comptar amb un sènior femení fa algunes temporades enrere, que va arribar a competir a la Segona Divisió Nacional.

El femení de Segona Divisió, el 2014 (Club Futbol Lloret)

D’altra banda, l’entitat organitza la festa de final de temporada per a la base del club. Una celebració que permet fer pinya entre els diferents equips, de l’escoleta fins als juvenils. La festa es farà aquest divendres, entre dos quarts de sis de la tarda i les nou de la nit al mateix camp de futbol.

De cara a dissabte al matí, es disputarà un torneig infantil entre el Lloret, la Juve també de Lloret, el Santa Eugènia, el Blanes i la penya Bons Aires de Girona.

spot_img

El + Vist