Dijous, 28 gener 2021
12.6 C
Lloret de Mar
La nova recepció dins de l'aula (Institut Coll i Rodés)

El Coll i Rodés converteix una aula en la recepció d’un hotel

La voluntat ha estat adaptat l’aula on s’imparteixen els estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, perquè els alumnes puguin fer-hi les pràctiques.

La nova recepció dins de l'aula (Institut Coll i Rodés)

Darreres Notícies

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

L’exalcalde Romà Codina dona suport a Junts per Catalunya i, en concret, a Maria Antònia Batlle

Codina remarca de Junts el seu horitzó nacional -la independència-, i el model de país i de gestió que proposa.

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

L’institut Coll i Rodés ha convertit una aula en la recepció d’un hotel. La voluntat ha estat adaptat l’aula on s’imparteixen els estudis del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, perquè els alumnes puguin fer-hi les pràctiques.

La professora responsable del cicle, Raquel Arbussà, explica que això els permetrà ajudar els alumnes a posar en pràctica tot allò que aprenen de manera teòrica i així sortiran més ben preparats del cicle. La recepció fictícia permet desenvolupar amb tot detall el rol que hauran de dur a terme quan entrin en el món laboral.

“Ens interessava a nivell pràctic poder fingir la situació real en un establiment d’allotjament perquè ells es posin en el rol i vegin com han d’actuar”

Raquel Arbussà

Raquel Arbussà assegura que, en una situació normal (és a dir, abans que comencés la pandèmia), el percentatge d’ocupació en acabar el cicle era de gairebé el 100%, ja que Lloret és una destinació turística i als empresaris els interessa tenir personal qualificat. Caldrà veure si es pot mantenir aquesta bona xifra quan el sector turístic es recuperi.

En tot cas, el cicle de gestió d’allotjaments turístics té moltes sortides, més enllà d’estar a la recepció d’un hotel, com ara el departament de reserves, a recursos humans, al back office on es fa la facturació, organització d’esdeveniments o governanta, entre altres.  

Aquest curs, atesa la situació de pandèmia, només podran utilitzar la nova recepció els 13 alumnes del primer curs, però la intenció és que els de segon, en un futur, també la puguin usar per a aprendre aspectes de protocol, atenció al públic i comunicació. 

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.