22.6 C
Lloret de Mar

El Consell Comarcal presenta un nou logo per canviar la seva imatge

El Consell Comarcal de la Selva renova la seva imatge per deixar enrere el Cas Manga, la suposada trama de suborns a canvi d’adjudicacions fraudulentes per la qual van detenir i imputar l’expresident, el convergent Robert Fauria, entre altres. Segons explica avui el Diari de Girona, el ple ha d’aprovar un canvi de logo i, […]

Nou logo
Nou logo

Darreres Notícies

El Consell Comarcal de la Selva renova la seva imatge per deixar enrere el Cas Manga, la suposada trama de suborns a canvi d’adjudicacions fraudulentes per la qual van detenir i imputar l’expresident, el convergent Robert Fauria, entre altres.

Segons explica avui el Diari de Girona, el ple ha d’aprovar un canvi de logo i, a més, es prepara una nova pàgina web i s’ha repintat la façana de l’edifici amb nous colors, escollits pels treballadors de la mateixa institució.

A partir de les declaracions del president, Salvador Balliu, el diari explica que el nou emblema ha d’ajudar a canviar la imatge i, després de tot el que ha passat, intentar que la gent deixi de veure malament l’ens. El nou logo s’ha treballat conjuntament amb tots els consellers, fins que han arribat a un consens. La imatge representa els trets naturals de la Selva: la muntanya amb el color verd, la plana i el camp amb el groc i taronja, i el mar amb el blau.

spot_img

El + Vist