15.1 C
Lloret de Mar

El conseller Puig lamenta que Catalunya no disposi dels recursos que genera

El conseller d’Empresa i Ocupació ha lamentat avui a Lloret de Mar que Catalunya no pugui disposar dels recursos que genera com a país. Felip Puig ho ha dit, en el decurs d’una jornada dedicada al turisme socialment responsable. El conseller ha anat més enllà, en assegurar que aquesta situació genera incertesa i també impotència. […]

Felip Puig entrant a la sala
Felip Puig entrant a la sala

Darreres Notícies

El conseller d’Empresa i Ocupació ha lamentat avui a Lloret de Mar que Catalunya no pugui disposar dels recursos que genera com a país. Felip Puig ho ha dit, en el decurs d’una jornada dedicada al turisme socialment responsable.

El conseller ha anat més enllà, en assegurar que aquesta situació genera incertesa i també impotència.

Felip Puig ha inaugurat aquest matí a Lloret la jornada que ha organitzat l’associació Clúster Créixer. Una iniciativa innovadora de cooperació entre entitats sense afany de lucre catalanes, que gestionen empreses d’economia social. La finalitat principal és generar llocs de treball per a persones amb dificultats. El Clúster Créixer compta en l’actualitat amb 33 entitats, que donen feina a més de 5.400 treballadors. La majoria, amb especials dificultats.

Una d’aquestes entitats és Aspronis, ubicada a Blanes. Un referent en tenir cura i proporcionar ocupació a discapacitats de la comarca de la Selva i del Maresme.

La jornada, que es duu a terme a la Casa de la Cultura, a Lloret, serveix per a presentar l’oferta de Clúster Créixer en serveis d’hostaleria, restauració i turisme. Un exemple és l’Agència de Viatges que gestiona Aspronis.

spot_img

El + Vist