15.4 C
Blanes
L'alcalde, a la roda de premsa d'ahir

El cost per reparar els danys provocats pel temporal Glòria a Lloret pugen a 1 milió d’euros

L'alcalde confia en rebre ajuts de les administracions supramunicipals, però mentre no arribin els diners, l'Ajuntament ja s'ha posat a treballar.

L'alcalde, a la roda de premsa d'ahir

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar xifra en 1 milió d’euros els danys ocasionats pel temporal Glòria. Les afectacions més importants es concentren a primera línia: al passeig marítim, on hi ha prop de 30 bancs trencats, i al passeig de Fenals, on ha aparegut un esvoranc que fa 30 metres lineals. En aquests dos casos, el cost de la reparació frega els 400.000 euros.

Aquestes són les dades que ha donat a conèixer l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, en una roda de premsa, aquest dilluns. La resta de treballs són sobretot a vies públiques, parcs i jardins, reparacions a la xarxa d’aigua, així com a diferents escoles.

L’alcalde confia poder assumir la factura amb els ajuts extraordinaris de les diferents administracions però ha subratllat que, mentre no arribin els diners, ja es posen a treballar en reparar els danys el més aviat possible.

L’alcalde també ha agraït la resposta ciutadana, amb més de 360 persones en la neteja popular d’aquest diumenge a diferents platges de Lloret. I també considera que els serveis municipals han actuat amb ‘celeritat’ per netejar la vila, després del pas del temporal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist