Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
La directora del LLCB (dreta) en una reunió de treball

El LLCB promociona Lloret com a destinació de turisme de reunions

La directora del LLCB (dreta) en una reunió de treball

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Lloret vol seguir creixent com a destinació de turisme de reunions i esdeveniments i França és un dels mercats més interessants en aquest àmbit. Per això el Lloret Convention Bureau (LLCB) ha començat una sèrie d’accions promocionals, que aquests dies se centren a Lió, la tercera ciutat francesa més poblada i la segona àrea urbana del país; a més, avui en dia s’ha convertit en un centre industrial especialitzat en químiques, farmacèutiques i biotecnològiques.

Tot plegat sumat a la posada en funcionament del Tren d’Alta Velocitat que enllaça Girona amb França, converteix Lió en un centre important per captar clients potencials en el segment del turisme de reunions. Per aconseguir-ho, l’organisme lloretenc contacta amb especialistes del sector a través d’una agència. L’objectiu de Lloret és convertir-se en un referent en aquest sector, tal com apunta el regidor de Turisme, Jordi Orobitg.

La demostració que Lloret fa la feina ben feta és, segons el regidor, que altres Convention Bureau, com el de Catalunya, han copiat la manera de treballar, establint contactes amb agències franceses.

Tot i així, Orobitg reconeix que fer-se un nom en el turisme de reunions és una tasca dura per a Lloret, perquè la destinació té molta fama de l’oferta de sol i platja i als organitzadors de congressos els costa creure que hi ha altres atractius que els poden interessar.

A banda de Lió, les accions promocionals aquesta temporada també s’han fet o es faran a París, Montpellier, Bordeaux i Toulouse.

De cara a finals de setembre, del 19 al 21, el LLCB participarà a una jornada inversa a Sevilla, organitzada per l’Spain Convention Bureau. En aquesta ocasió, seran els organitzadors de diferents punts els que viatjaran a Sevilla per conèixer l’oferta de les diferents destinacions.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.