17.8 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta de turisme de congressos a Madrid

Fins a la capital espanyola, s'hi van desplaçar quatre membres: el Palau de Congressos Olympic, el restaurant El Trull, el Gran Hotel Monterrey i l'hotel L'Azure.

Acció a Madrid
Acció a Madrid

Darreres Notícies

Bones sensacions en l’acció promocional del Lloret Convention Bureau (LLCB) a Madrid. Va ser la setmana passada a l’Hotel Puerta América, davant d’una vintena d’agències organitzadores d’esdeveniments de la capital espanyola.

servicios profesionales jimenez

Fins a Madrid, s’hi van desplaçar quatre membres del LLCB: el Palau de Congressos Olympic, el restaurant El Trull, el Gran Hotel Monterrey i l’hotel L’Azure. Van participar en l’acció comercial i van tenir l’oportunitat de presentar els seus establiments als professionals assistents.

La directora del Convention, Montse Belisario, fa una valoració molt bona de l’acció, sobretot pel fet de comptar amb l’exposició directa de l’oferta per part de quatre membres de l’organisme.

Tal com ha assenyalat Montse Belisario, l’espanyol és el principal mercat emissor del segment MICE (turisme de congressos) a Lloret i és estratègic dins del pla d’accions anual del Convention Bureau.

Les trobades com la de la setmana passada, ajuden a consolidar la marca de Lloret com a destinació de turisme de congressos.

Com hem dit, un dels membres que va participar en aquesta acció va ser l’hotel L’Azure, que encara està en obres després que l’any passat la cadena H-Top Hotels invertís 26 milions d’euros per fer una reconversió total de l’establiment, l’antic Hotel Gran Casino Royal, i convertir-lo en un hotel de quatre estrelles superior. La directora del LLCB reconeix que és molt positiu per a la destinació que es facin apostes com aquesta.

L’acció promocional a Madrid, organitzada pel mateix Lloret Convention Bureau, també va comptar amb un taller de daiquiris, que va servir perquè els agents coneguessin el llegat indià de la destinació. La trobada va acabar amb un petit càtering i una sessió de networking.

spot_img

El + Vist