Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Acció a Madrid

El Lloret Convention Bureau promociona l’oferta de turisme de congressos a Madrid

Fins a la capital espanyola, s'hi van desplaçar quatre membres: el Palau de Congressos Olympic, el restaurant El Trull, el Gran Hotel Monterrey i l'hotel L'Azure.

Acció a Madrid

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

Bones sensacions en l’acció promocional del Lloret Convention Bureau (LLCB) a Madrid. Va ser la setmana passada a l’Hotel Puerta América, davant d’una vintena d’agències organitzadores d’esdeveniments de la capital espanyola.

Fins a Madrid, s’hi van desplaçar quatre membres del LLCB: el Palau de Congressos Olympic, el restaurant El Trull, el Gran Hotel Monterrey i l’hotel L’Azure. Van participar en l’acció comercial i van tenir l’oportunitat de presentar els seus establiments als professionals assistents.

La directora del Convention, Montse Belisario, fa una valoració molt bona de l’acció, sobretot pel fet de comptar amb l’exposició directa de l’oferta per part de quatre membres de l’organisme.

Tal com ha assenyalat Montse Belisario, l’espanyol és el principal mercat emissor del segment MICE (turisme de congressos) a Lloret i és estratègic dins del pla d’accions anual del Convention Bureau.

Les trobades com la de la setmana passada, ajuden a consolidar la marca de Lloret com a destinació de turisme de congressos.

Com hem dit, un dels membres que va participar en aquesta acció va ser l’hotel L’Azure, que encara està en obres després que l’any passat la cadena H-Top Hotels invertís 26 milions d’euros per fer una reconversió total de l’establiment, l’antic Hotel Gran Casino Royal, i convertir-lo en un hotel de quatre estrelles superior. La directora del LLCB reconeix que és molt positiu per a la destinació que es facin apostes com aquesta.

L’acció promocional a Madrid, organitzada pel mateix Lloret Convention Bureau, també va comptar amb un taller de daiquiris, que va servir perquè els agents coneguessin el llegat indià de la destinació. La trobada va acabar amb un petit càtering i una sessió de networking.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.