5.6 C
Lloret de Mar
Albert Vinyals en una conferència

El lloretenc Albert Vinyals presenta aquest divendres el llibre “El consumidor tarado”

L’obra és un manual que recull fins a una trentena de patologies que el consumidor pot arribar a partir.

Albert Vinyals en una conferència

Darreres Notícies

El lloretenc Albert Vinyals presenta el seu primer llibre, “El consumidor tarado”, aquest divendres a la llibreria de Can Gallisà. L’obra és un manual que recull fins a una trentena de patologies que el consumidor pot arribar a partir. Com, per exemple, el fet d’anar a passar la tarda a Ikea, comprar una peça de roba pel fet de mostrar una marca o sentir la necessitat d’anar de rebaixes quan a l’armari acumulem roba que sovint no ens posem.

L’autor, Albert Vinyals, explica que el llibre és un recull de la meva experiència com a docent universitari i també s’ha basat en converses que he tingut amb la meva àvia de 97 anys”A través del llibre, Vinyals exposa que tots els consumidors tenen un punt de bogeria. Considera que “tots tenim una petita tara com a consumidors i també hem d’assumir contradiccions”.

Cartell de la presentació del llibre “El consumidor tarado”

Vinyals, que viu a Barcelona, és Doctor en Psicologia del Consum. Actualment, combina la docència amb la consultoria i la divulgació, participant en mitjans de comunicació com RAC 1, La Ser o Onda Cero, així com conferències i formacions sobre consum. Precisament l’autor també parla sobre l’actual model de consum. El qualifica d’insostenible i assegura que “consumim d’una manera que sembla que ens oblidem que vivim en un planeta amb recursos finits”.

“El consumidor tarado” es presenta en primer lloc a Lloret. El proper 13 de desembre, a partir de les 19h, a Can Gallissà.

spot_img

El + Vist