34.4 C
Lloret de Mar
Miki Juanola

El lloretenc Miki Juanola signa un contracte professional amb el Barça per seguir vinculat al club

El lateral dret ha firmat la seva continuïtat per seguir vinculat al club com a juvenil les properes tres temporades.

Miki Juanola

Darreres Notícies

El lloretenc Miki Juanola ha signat, amb contracte professional, la seva continuïtat amb el Barça per tres temporades més. Segons informa el Futbol Club Barcelona, el lateral dret actualment és cadet de segon any i ha firmat per seguir vinculat al club com a juvenil.

En un article d’Albert Rogé publicat al diari Sport fa uns mesos, assegura que és un jugador que tots els entrenadors voldrien tenir al seu equip: disciplinat, bon company i molt complidor dins del terreny de joc.

Miki Juanola (Media Base Sports)

Nascut el 2003, Miquel Juanola Pastoret va començar al XEF Lloret amb només quatre anys. L’escola de futbol de l’Espanyol, però, no competia, només entrenava; així que els seus pares, amb sis anys, van decidir portar-lo al Club de Futbol Lloret, on va jugar tres anys.

Després, va passar per la Fundació Privada Escola de Futbol Calella (un club que ja no existeix) per competir amb els equips de Barcelona. Allà va ser on el Barça es va fixar en el lloretenc i va decidir incorporar-lo a l’aleví A, encara en la modalitat de futbol 7.

Al llarg de la seva trajectòria, ha estat internacional en les categories inferiors de la Selecció Espanyola. Els experts el consideren un lateral dret caracteritzat per ser molt potent a nivell físic, capaç d’acaparar tot el flanc dretà. Les seves qualitats fan que brilli per arribar a la línia de fons i també per recuperar la posició i ser un mur infranquejable en defensa.

spot_img

El + Vist