16 C
Lloret de Mar
Parada del Mercat Municipal de Lloret

El Mercat municipal de Lloret reobre les portes, després d’unes obres de millora

El més destacat ha estat l'enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives.

Parada del Mercat Municipal de Lloret

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

El Mercat Municipal ja ha tornat a obrir les portes, després d’estar uns dies tancat perquè s’hi estaven fent uns arranjaments.

La regidora de Comerç, Lara Torres, ha matisat que les parades només van haver de tancar mentre es feien les tasques que provocaven més enrenou i pols, però han prioritzar poder tornar a obrir aviat perquè l’impacte sigui el mínim possible. Ara queden algunes tasques a fer, que s’allargaran un parell de setmanes.  

El més destacat ha estat l’enderrocament de les parades centrals, que estaven inactives. Aquesta acció permetrà que el Mercat compti amb una zona de 300 metres quadrats per dur-hi a terme diferents activitats que puguin dinamitzar l’espai. La regidora està molt satisfeta amb el resultat i creu que l’actuació serà molt positiva per al Mercat.

Segons un estudi de l’Institut de Mercats de Barcelona, per a un municipi com Lloret de Mar no té sentit un mercat amb una cinquantena de parades, com hi havia fins ara. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit enderrocar les parades que de la part central i que no tenien activitat.

La resta d’actuacions previstes passen per fer arranjaments a les escales d’accessos i una millora de la il·luminació i la pintura. El cost total és de 12.000 euros.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.