23 C
Lloret de Mar
Els regidors de l'Ajuntament, amb el mocador posat de la Festa Major de Santa Cristina 2021.

El mocador de la Festa Major és solidari amb l’associació Punt d’Equilibri

És una associació sense ànim de lucre, que ajuda nens i adolescents amb dificultats d’aprenentatge. Ofereix a les famílies un punt de suport, especialment per aquells infants en situació de vulnerabilitat.

Els regidors de l'Ajuntament, amb el mocador posat de la Festa Major de Santa Cristina 2021.

Darreres Notícies

Els mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina ja són a les botigues. De color groc clar, els diners recaptats amb la seva venda es destinaran a Punt d’Equilibri, una associació sense ànim de lucre, que ajuda nens i adolescents amb dificultats d’aprenentatge. Ofereix a les famílies un punt de suport, especialment per aquells infants en situació de vulnerabilitat.

La regidora de Comerç, Lara Torres, assenyala que amb aquesta acció “donem visibilitat a la feina de Punt d’Equilibri, que treballa amb un col·lectiu que ha patit especialment durant la pandèmia i ha quedat oblidat per la crisi”.

Mocadors solidaris 2021

Des de fa uns anys, els mocadors s’han convertit en un element indispensable de la Festa Major. Es tracta d’una iniciativa solidària conjunta entre l’Ajuntament i l’associació de comerciants. A la seva pàgina web podeu consultar els establiments on hi ha els mocadors disponibles, al preu simbòlic d’un euro.

L’any passat els diners recaptats van ser 1.600 euros, que es van destinar al Centre d’Aliments.

Pel que fa a la Festa Major de Santa Cristina, ja es pot consultar el programa a la pàgina web de l’Ajuntament, i ben aviat es repartirà arreu de Lloret amb format de butxaca.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1415352697839136771?s=20

Per davant, tenim el primer cap de setmana amb un seguit de propostes. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, assenyala que les noves restriccions no afecten les activitats. L’únic que canvia és que els concerts, com el Clon Festival d’aquest dissabte, amb Jarabe de Pau (22:30h, plaça Germinal Ros), han d’anar amb seient i sense servei de barraques.

A més, s’han posat a la venda noves entrades per al concert dels MCLAN, previst el 21 de juliol a la Punta Garbí, les quals havien quedat esgotades de feia dies.

spot_img

El + Vist