Dijous, 25 febrer 2021
12.7 C
Lloret de Mar
Avinguda Just Marlès, amb vianants

El model econòmic i la transició digital, a debat amb el PSC de Lloret

La webinar es diu a terme a partir de les 18h, a 'zoom'.

Avinguda Just Marlès, amb vianants

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El PSC organitza avui un debat virtual sobre desenvolupament econòmic, transició digital i innovació urbana a Lloret de Mar.

Hi participaran Raül Blanco, secretari general d’Indústria i de la PYME del ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme; i Laia Bonet, tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030 i Transició Digital de l’Ajuntament de Barcelona. Com a convidat hi haurà el lloretenc Jesús Urresti, investigador i professor de la universitat de Newcastle, llicenciat en Física i doctor en Enginyeria Electrònica per la UAB.

El debat estarà presentat i moderat per Francisco Pastor, el portaveu i regidor del partit a l’Ajuntament de Lloret. Pastor destaca que volen aportar idees en l’actual context de crisi. Avui parlaran del model econòmic de Lloret, centrat en el turisme, per plantejar si cal diversificar-lo i reflexionar sobre el confinament que ha aturat la mobilitat pròpia del turisme. O bé sobre la transició digital, necessària més que mai durant la quarentena. Francisco Pastor afegeix que “hem vist moltes carències, i és molt important estar preparat per fer la transició digital des d’una gran a una petita empresa o un autònom per poder connectar amb la gent”.

El debat virtual, que es duu a terme en format de webinar a través de la plataforma ‘zoom’, és aquest dijous, a partir de les 18 hores. Un cop realitzat es penjarà al canal de Youtube.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.